Magento 2 integration - udviklet af Storebuddy

Michael Boman Hvid

17. september 2018

Du kan sætte Billy op med Magento 2.

Integrationen overfører kunders køb fra din webshop til dit regnskab i Billy, hvor de automatisk bliver bogført. Du behøver derfor ikke løfte en finger.

Få integrationen her.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en bruger hos Magento 2, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Magento 2 under navn
  • Klik Opret
  • Gem din Billy API-nøgle

Opret Magento-integration i Storebuddy

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Magento-2-ikonet

Nu skal du angive de data, der sikrer, at Storebuddy kan opnå adgang til din salgskanal.

Vælg den service, som du ønsker at tilknytte din salgskanal.

• Klik på Billy-ikonet
  • Vælg det abonnement, du ønsker
  • Vælg Magento som den salgskanal din Billy-integration skal sammenkobles med
  • Indtast din Billy API-nøgle

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop, vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker i realtid.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy