Prestashop integration med Billy

Oliver Storm Pallesen

27. august 2014

Det er nu muligt at integrere din Prestashop med Billy. På den måde vil dine ordre fra din webshop blive bogført automatisk i Billy. Du kan købe og læse mere om integrationen på Butikki's Prestashop side.

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter din Prestashop, så du kan bogføre direkte fra Prestashop til Billy.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Aktiver Billy modulet i Prestashop

• Vælg Moduler
  • Find Billy modulet
  • Klik Konfigurer
  • Indtaste din Api-nøgle
  • Klik Gem indstillinger
  • Varerne for rabat, indpakning, håndtering, øreafrunding og diverse forsendelsesmåder søges i databasen hos Billy. Hvis de ikke findes, bliver de oprettet. Bemærk, at du skal sørge for, at moms-modellen der benyttes for forsendelsesmåderne matcher moms-indstillingerne i PrestaShop. På den måde, kan du f.eks. køre momsfrit for forsendelserne.
  • Klik Gem indstillinger
  • Nu er produkterne automatisk oprettet i Billy, og du kan begynde og overføre dine salg fra din webshop

Overfør ordrer manuelt

• Vælg Ordrer
  • Klik på en gennemført ordrer
  • Klik Overfør
  • Nu har du automatisk oprettet orderen, som ligger klar til at blive bogført i Billy.

Overfør ordrer automatisk

• Hvis du gerne vil have, at dine salg bliver bogført med det samme i Billy, kan du indstille modulet til dette. Dette gøres ved at konfigurere modulet til at godkende ordreren med statusen Shipped