Integration til Prestashop

Oliver Storm Pallesen

20. oktober 2016

Du kan integrere din Prestashop med Billy ved hjælp af IEX's platform. På den måde vil dine ordre fra din webshop blive bogført automatisk i Billy.

Denne artikel beskriver, hvordan du hurtigt opsætter integrationen, så du kan bogføre direkte og automatisk fra Prestashop til Billy.

Først skal vi have oprette en API nøgle i Billy, derefter aktiviter vi IEX modulet i Prestashop som vi til sidst kobler sammen inde i IEX.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Aktiver Billy modulet i Prestashop og hent API nøgle

• Vælg Moduler and Services
  • Vælg Moduler and Services igen
  • Vælg Søg efter IEX
  • Vælg Install
  • Klik Proceed with the installation

Herefter finder du diverse indstillinger.

Det næste vi skal gøre er at oprette en api nøgle inde i Prestashop.

• Klik Advanced Parameters
  • Klik Webservice
  • Klik Add new webservice key
  • Klik Generate
  • Klik Gem API nøglen
  • Afklik som vist på nedestående billede

Koble integrationen sammen i IEX

• Login i IEX
  • Klik Prestashop
  • Indsæt din Shop-url
  • Indsæt din Prestashop API nøgle
  • Gem opsætningen

Under Billy i dit IEX dashboard skal du indsætte adgangsnøglen fra Billy i Billys API-nøgle feltet. Afslut med Gem ændringer:

Under Billy skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. For at overføre fragt, rabatter og gebyrer fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i Billy med eksempelvis varenumrene fragt, fragt mm, rabat og gebyr og indsætte disse varenumre i IEX dashboard'et.

BEMÆRK: Automatisk bogføring aktiveres på dit eget ansvar, og vi anbefaler først at aktivere dette, efter integrationen har kørt fejlfrit i mindst 10 dage:

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Prestashop webshop til dit Billy regnskab.

Integrationen er blevet udviklet af IEX integration