Integration til Shopbox

Nicolai Hofsø

9. oktober 2018

Med integrationen mellem Shopbox og Billy kan du bogføre dit daglige salg med ét klik.

Salget i Shopbox bliver nemlig autoamtisk overført til kassekladden i Billy, så du nemt og hurtigt kan godkende salget med ét klik - og så har du klaret bogføring for den dag.

Fordelen med integrationen er, at du slipper for at bruge en masse tid på at taste alt dit salg fra Shopbox ind i dit regnskab manuelt. Og så er det i øvrigt slut med tastefejl.

Sådan sætter du integrationen op

Hvis du allerede har en Shopbox-bruger, skal du starte med oprette en API-bøgle i Billy, derefter skal du forbinde Billy og Shopbox på Shopbox' platform.

• Log ind på din Billy-bruger
  • Gå under Indstillinger
  • Gå ind under Adgangsnøgler
  • Kopier derefter adgangsnøglen
  • Tryk derefter på Billy-logoet
  • Klik på Start
  • Indsæt den adgangsnøgle du oprettede i Billy
  • Klik Submit
  • Herefter skal du blot følge Shopbox' integrations-step, og derefter vil Shopbox og Billy tale sammen, så du kan bogføre dit daglige salg med kun et enkelt klik

Har du problemer eller spørgsmål til at sætte integraionen op, skal du være velkommen til at kontakte supporten på chatten, billy@billy.dk eller 60 24 60 24.