Integration til WooCommerce - udviklet af 2App

Oliver Storm Pallesen

1. august 2016

Det er muligt at integrere din WooCommerce webshop med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturakladder. Derfor slipper du altså for at oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en ekstra gang efter du haft et salg i webshoppen.

Integrationen lavet af 2App, som kan du hente her.

I denne artikel viser, hvordan du hurtigt opsætter integrationen, så du kan bogføre direkte fra WooCommerce til Billy.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, som vi forbinder inde i 2Apps platform, sammen med dine informationer fra din webshop.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv WooCommerce under navn
  • Klik Opret
  • Gem din adgangsnøgle

Forbind WooCommerce med Billy

Hvis ikke du har en oprettet en konto, kan du let oprette dig igennem 5 steps:

• Udfyld virksomheds informationer
  • Indtast informationer fra din WooCommerce webshop

Indtast API nøglen fra Billy

Klik derefter next

Og klik next igen

Gå derefter til Dashboard

• Gå ind i Webshop og udfyld dine webshops informationer
  • Klik Gem

Nu er integrationen sat op og du kan synkroniser dataen mellem WooCommerce og Billy ved at gå inde i Sync menuen.

Integrationen er blevet udviklet af 2App