Zettle integration

Læsetid:2 minutter

Zettle er et betalingsværktøj som gør det nemt for små såvel som større virksomhedsejere at modtage betaling. Zettle tilbyder forskellige betalingsløsninger såsom kassesystem eller Zettle Reader. Kassesystemet forenkler salgsstyringen, betalingerne og produktadministrationen, mens betalingsterminalen Zettle reader kan klare betalingerne on-the-go.

Oprettelse en ny API-nøgle i Billy

I Billy er det nemt at oprette en API-nøgle. Du kan følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy eller du kan se denne korte video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Opsætning af integrationen til Zettle via IEX

Vi gennemgår her trin for trin hvordan man sætter integrationen mellem Zettle og Billy op igennem IEX. Nederst i artiklen finder du en video som også viser opsætningen af integrationen.

• Det er ikke så vigtigt om du vælger 6 eller 1 måned under abonnementsperiode. Integrationen er gratis, så den fortsætter gratis derefter
  • Tryk på Forsæt
  • Nu skal du oprette dig eller logge ind hos IEX som har lavet Zettle integration. Vi viser hvordan det vil se ud som ny kunde hos IEX.
  • Udfyld dine oplysninger og tryk på Vælg kunde
  • Udfyld oplysningerne
  • Du kan skrive dit virksomhedsnavn ind og trykke på Hent virksomhedsoplysninger
  • Tryk herefter på Bekræft
  • Gennemse dine oplysninger og tryk på Næste
  • Sæt Adgangsnøglen ind på IEX og tryk på Verificer Adgang

Nu skal Mapping af konti til Zettle laves. Den skal se således ud på nedenstående billede:

• Hvis du både har momspligtige og momsfrie salg, så anbefaler vi at man opretter en ny konto til det i kontoplanen i Billy som du kan kalde 1105 – Salg uden moms
  • Hvis du har en Mobilepay konto så anbefaler vi at man opretter en ny konto til det under Omsætningsaktiver i kontoplanen som hedder 5805 – Mobilepay
  • Nye konti kan oprettes i Billy under Indstillinger -> Regnskabsindstillinger -> Ret kontoplan
  • Når alle felter er udfyldt, trykkes der på Forsæt

Husk at alle felter skal udfyldes

• Tryk på Forbind Zettle konto og log ind hos Zettle
  • Giv Tilladelse til at integrationen sættes op til Zettle og tryk Godkend
  • Tryk på Næste
  • Du behøver ikke sætte et betalingskort ind, så der trykkes blot Spring over
  • Du bliver ledt ind på IEX hjemmeside hvor du skal trykke på Indstillinger
  • Tryk Aktiver i øverste højre hjørne

Nu har du sat integrationen op og skal ind og fjerne den gamle integration så der ikke kommer dobbelt posteringer ind. Du skal enten slette den gamle API nøgle under Adgangsnøgler i Indstillinger eller logge ind på https://izettle.billy.dk/signin hvor du kan gå under Kassekladde og sætte den til Vælg i stedet.