Bankintegration til Jyske Bank

Nicolai Hofsø

6. juni 2019

Når du opsætter Billys Bankintegration bruger integrationen din mobil-adgang til din netbank for at tale sammen med banken. Det er derfor en forudsætning, at du har tilladt adgang til din netbank gennem mobil/tablet. Du behøver ikke at downloade Jyske Banks mobil-app, men blot tillade adgang.

Som regel får du en fire- til sekscifret sikkerhedskode fra din bank, som du kan bruge til at logge på din netbank gennem en mobil-enhed. Efterfølgende kan du sætte bankintegrationen op med få klik.

Læs mere om, hvordan du opsætter integrationen til Jyske Bank nedenfor.

Enkeltmandsvirksomheder hvor private konti, og virksomhedens konti ligger samme sted.

• Tilmeld dig Jyske Mobilbank i din Jyske Netbank (tryk på tandhjulet foroven, og vælg “Mobilbank”).
  • Efter, at du har tilladt adgang, behøver du ikke hente appen, men du kan nu nemt benytte bankintegrationen.

Erhvervskonti

• I Netbank Erhverv under "Indstillinger" (tandhjulet) vælges “Aftaler og Mobil”. Herunder kan du tilmelde dig Mobilbank Erhverv og oprette en mobilkode.
  • Hent Mobilbank og download mobilbanken til din iPhone eller Android-smartphone. Du kan også søge efter "Jyske Mobilbank Erhverv" i App Store eller Google Play.
  • Log på “Tast dit bruger-id” (NemID-nr.).
  • Tast din mobilkode, som du selv oprettede i Jyske Netbank Erhverv, da du tilmeldte dig.
  • Efter, at du har tilladt adgang, behøver du ikke hente appen, men du kan nu nemt benytte bankintegrationen.