Kontrollerede bilag - Billy Regnskabsprogram

Michael Boman Hvid

3. februar 2020

Denne support artikel viser, hvilke muligheder du har med dine kvitteringer, når du uploader dem til regningsmodulet.

I indstillinger kan du finde Udfyldte Bilag. Her er det muligt at bestemme, hvad der skal ske med bilagene, når de bliver uploadet til Billy. Husk at du både kan uploade via mobilappen, din unikke e-mailadresse og ved at trække bilag direkte ind i regningsmodulet. Du kan læse om de forskellige muligheder [her](/support/article/hvordan-uploader-jeg-kvitteringer-til-billy/.

Når du vil uploade regninger, så kan du vælge mellem 3 forskellige løsninger:

Tast selv

• Hvis man vælger denne indstilling, så skal man selv udfylde hvad der står på regningen.

Scanningsmotor

• Hvis man vælger denne indstilling, så vil scanningsmotoren udfylde grundlæggende data. Man vil dog blive nødt til at tjekke dataene igennem. Hertil er det muligt at benytte sig af Gem bogføring på kontakt, som bliver udspecificeret i næste punkt. Husk at tilvælge om bilagene skal scannes med det samme eller om man selv vil trykke på scan regning.

Kontrollerede bilag

• Kontrollerede bilag betyder at systemet automatisk vil udfylde bilagene. Her kan man tilkøbe 10 udfyldte bilag ad gangen. Det koster 25 kr. for 10 stk. Vi anbefaler, at man også benytter sig af funktionen Gem bogføring på kontakt, så skal man blot godkende regningen til sidst. Du kan se hvordan her. Hertil kan man også vælge om nye bilag skal scannes med det samme eller om man selv vil sende dem videre.