Installation af lagermodul

Oliver Storm Pallesen

1. august 2016

I Billys lagermodul kan du holde styr på, hvor mange antal varer du har på laget, samt se hvor mange af dine produkter du har solgt og købt indenfor en bestemt periode.

Du skal være opmærksom på, at modulet i øjeblikket er en BETA-version og på nuværende tidspunkt fungerer lagermodulet kun i en valuta, som er din virksomheds egen valuta.

For at hente modulet skal du:

• Gå ind under Apps
  • Klik Installer ved Lagermodul BETA
Billy Regnskabsprogram og lagerstyrring

Lagermodulet er derefter installeret og du er nu klar til at komme i gang.

Modulet virker på den måde, at den tracker alle dine produkter, som du har markeret som værende et lagerprodukt.

Du markerer et produkt, som værende et lagerprodukt, ved at sætte flueben i lagermodul, når du enten opretter eller retter et produkt.

Marker et produkt som lagerprodukt

Dertil spørger den om en lagermodul konto, som du skal udfylde. Som standard anbefaler vi kontoen 5830 – Varelager, som er af konto typen Omsætningsaktiv.

Du kan sætte Billy til at foreslå din bestemte varelager konto, hver gang du opretter et varelager produkt ved at gå indstillinger > programindstillinger > sæt en konto for Standard lagermodul konto.

Indstil standard foreslag

Når du har oprettet dine lagerprodukter, tracker Billy hver gang du sælger x antal af det bestemte produkt og når du køber produktet ind.

Du skal være opmærksom på, at når du køber produkter ind på varelageret, så skal du oprette købet under Regninger, hvor du efter at have installeret modulet, har fået en ny toggle funktion.

Klikker du på toggle funktionen, kan du vælge produktet og sige hvor mange du har købt ind til hvilken pris.

Toggle funktion på regninger

Dine salg og køb bliver derefter vist inde i modulet, hvor du kan se rest antal produkter og den samlede værdi:

Toggle funktion på regninger

Her har du også mulighed for at oprette en primo saldo / start antal for dine produkter.