Integration til Mileage Book

Oliver Storm Pallesen

26. maj 2015

Med Mileage Book integrationen til Billy, kan Mileage Book og Billy overføre data mellem hinanden. Hvilket gør at når du afslutter et kørselsregnskab, bliver de økonomiske posteringer automatisk overført til Billy.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy, som du derefter aktiverer via din konto på Mileagebook.dk.

Oprettelse af API nøgle i Billy

• Log ind i Billy
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Mileage Book under navn og Integration med Mileage Book som beskrivelse
  • Klik Opret
  • Gem din adgangsnøgle. Den skal du bruge på Mileage Book website.

Opsætning af Mileage Book

• Log ind i Mileage Book website
  • Vælg Systemopsætning
  • Vælg Integration og vælg Billy som system
  • Vælg derefter dato hvorfra kørselsgodtgørelsen skal bogføres
  • Indsæt din Billy adgangsnøgle
  • Vælg Hent konti
  • Vælg kontoen Kørselsgodtgørelse ved kørselsgodtgørelseskonto medmindre du bruger en anden. Det er denne konto hvor kørselsgodtgørelsen debiteres på.
  • Under bankkonto skal du vælge den konto, hvor kørselsgodtgørelsen skal krediteres (trækkes fra), hvis du vil bogføre til udbetalingen med det samme. Normalt Bank.
  • Under egenkapitalskonto skal du vælge den konto, hvor kørselsgodtgørelsen skal krediteres, hvis du vil bogføre til senere udbetaling. Normalt Mellemregning til ejer.

Din Mileage Book integration er nu sat op.

Bogføring af kørselsgodtgørelse

• Du kan bogføre din kørselsgodtgørelse direkte i Billy, enten til en direkte udbetaling eller til senere udbetaling. Det bogførte beløb er en akkumulering af godtgørelsesbeløbene for alle ture frem til den valgte dato, som ikke tidligere er bogført.
  • Fra Mileage Book appen bogfører du til Billy under eksport. Her vælger du først til-dato og trykker enten Bogfør til udbetaling nu eller Bogfør til senere udbetaling. Tryk derefter ok for at verificere bogføringen. Din kørselsgodtgørelse er nu bogført i Billy og du har modtaget en e-mail med dit kørselsregnskab.
  • Fra Mileage Book website bogfører du til Billy under menupunktet Overfør. Her vælger du først til-dato og trykker enten Bogfør til udbetaling nu eller Bogfør til senere udbetaling. Din kørselsgodtgørelse er nu bogført i Billy og du har modtaget en e-mail med dit kørselsregnskab. I listen kan du nu se det bogførte kørselsregnskab.
  • I Billy er transaktionen nu synlig.
  • Under udvidet beskrivelse finder du et link der fører dig til dit kørselsregnskab

Integrationen er blevet udviklet af Mileage Book