Bankintegration til Nordea

Michael Boman Hvid

17. oktober 2019

Når du opsætter Billys Bankintegration med Nordea kræver opsætningen Nem-id. Det er derfor en forudsætning at have dit Nem-id klar. Efterfølgende kan du sætte bank integrationen op med få klik. Hvis du har en erhvervskonto skal du være opmærksom på du skal bruge dit erhvervs konto login fra Nordea.

Læs mere om, hvordan du opsætter integrationen til Nordea Bank nedenfor.

Enkeltmandsvirksomheder hvor private konti, og virksomhedens konti ligger samme sted.

• Log på din Billy konto
  • Gå til Regnskab
  • Vælg derefter Bank Konti
  • Tryk derefter på den grønne knap ‘’ forbind min bank konto’’
  • Vælg Nordea som din Bank
  • Brug Nem-Id til at logge på via Nordic API - Gateway
  • Vælg derefter din bank konti
  • Derefter vil dine bank linjer blive overført til din Billy konto

Erhverskonti

• Log på din Billy konto
  • Gå til Regnskab
  • Vælg derefter Bank Konti
  • Tryk derefter på den grønne knap ‘’ forbind min bank konto’’ Vælg derefter Nordea erhverv
  • Brug Nem-Id til at logge på via Nordic API - Gateway
  • Vælg derefter din bank konti
  • Derefter vil dine bank linjer blive overført til din Billy konto