Sådan opretter du en ny virksomhed

Nicolai Hofsø

15. maj 2017

Hvis du har flere virksomheder - og derfor flere regnskaber i Billy - kan du have adgang til dem alle sammen på en gang og med samme login.

Når du samler alle dine virksomheder under samme login, bliver det nemmere og mere overskueligt at arbejde med regnskaberne.

Sådan gør du.

Step 1

• Tryk på dit virksomhedsnavn nede i venstre hjørne

Step 2

• Nu kan du se en ny bjælke i menuen til venstre
  • Klik på Mine virksomheder

Step 3

• Vælg Ny virksomhed

Step 4

• Skriv virksomhedens navn, og vælg Danmark som land

Step 5

• Du har nu oprettet en ny virksomhed i Billy

Step 6

• Hvis du trykker på dit virksomhedsnavn nederst i menuen til venstre, kan du nu se en oversigt over de virksomheder, du har tilknyttet din Billy-bruger

Invitér revisor eller kollega til regnskabet

Du kan også invitere din revisor, bogholder eller kollega til regnskabet. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk, 60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.