Tilbudsmodul - Opret tilbud i Billy

Oliver Storm Pallesen

21. januar 2015

I Billy kan du oprette og sende ordrebekræftelse, prisoverslag og tilbud ud til dine kunder, hvilket kan blive udskrevet online med det samme, så du hurtigt kan gå igang med at levere ydelsen eller varen. I denne artikel vil vi vise, hvordan du aktiverer tilbuds modulet i Billy og opretter tilbud.

Aktiver tilbuds modulet

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Apps
  • Klik Installér

Tilbuds modulet er nu aktiveret i brugeren.

Oprettelse af tilbud

• Vælg Tilbud
  • Klik Opret
  • Vælg imellem prisoverslag, tilbud og ordrebekræftelse

Udfyld dit tilbud, prisoverslag eller ordrebekræftelse og klik gem.

Nu er dit tilbud oprettet, som du enten kan sende over email eller downloade som pdf. Udover at kunne oprette tilbud, prisoverslag eller ordrebekræftelse, kan du også konvertere disse til fakturaer, samtidig med ligeledes konvertere imellem tilbud, prisoverslag og ordrebekræftelser.

Når du sender tilbuddet ud til kunden, har kunden mulighed for at underskrive tilbuddet online.

Dette bliver gjort ved, at kunden oplyser sit navn, samt e-mail og underskriver ved hjælp af musen eller touchpad.