Bliv registreret som arbejdsgiver på Virk.dk - Billy

Oliver Storm Pallesen

14. juli 2015

Skal du til at have ansatte?

Når du ansætter medarbejdere, skal du registrere dette, så du kan indberette bl.a. deres skat til SKAT.

Det gør du ved at ændre lidt på din virksomhedsopsætning inde hos Virk.dk.

• Login og find din virksomhed
  • Klik Ændre / Ophør virksomhed
  • Find Arbejdsgiver / ATP – Registrer dig som arbejdsgiver, hvis du skal have ansatte
  • Klik Registrer
  • Klik Registrer ved Arbejdsgiver: Ikke registreret

Her skal du sige, hvordan udbetaler du løn til dine ansatte og hvor ofte der udbetales løn, samt hvilken dato ændringerne gælder fra. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge her, anbefaler vi at du tager kontakt til enten en revisor eller SKAT.

Når du er færdig med indtastningen, klik Næste.

Når du har tjekket om alt er opsat, som det skal, kan du klikke Godkend og afslut. Din virksomhed er nu registreret som arbejdsgiver.