Annullering af faktura i Billy

Nicolai Hofsø

2. december 2017

Du kan annullere fakturaer både før og efter, betalingen er registreret. Du har også mulighed for at redigere fakturaen i stedet for at annullere den helt.

Rettelse af fakturaer gøres således:

• Tryk på Faktura
  • Vælg den pågældende faktura
  • Tryk på Mere i højre hjørne
  • Tryk på Ret
  • Du har nu mulighed for at rette din faktura.

Annullering af en faktura kan gøres således:

• Tryk på Faktura
  • Tryk på den den faktura du ønsker at annullere
  • Vælg knappen Mere i højre hjørne
  • Tryk derefter på Annuller for at annullere fakturaen.
Annullering af faktura

Det er også muligt at fortryde annulleringen af en faktura.

• Gå ind i fanen Regnskab
  • Tryk på Transaktioner
  • Find den annullerede faktura (du skal finde den oprindelige faktura)
  • Du finder den annullerede faktura, ved at trykke på oprindelse i højre side.
Annullering af faktura

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chatten, pr. telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.