Sådan låser du dit regnskab

Oliver Storm Pallesen

17. februar 2017

Når du har afsluttet dit regnskabsår, kan du låse dit regnskab, så du ikke kommer til at lave posteringer i et regnskabsår, som du allerede har afsluttet og lukket.

På den måde sikrer du, at dit regnskab ikke kan blive påvirket af posteringer, hvis du eksempelvis kommer til at sætte en forkert dato på en faktura.

Sådan gør du

  • Tryk på indstillinger nede i venstre hjørne
  • Tryk derefter på regnskabsindstillinger
  • Nu kan du se feltet låsedato
  • Indstast den dato, du vil læse regnskabet fra. Hvis du eksempelvis har afsluttet dit regnskabsår 2016, kan du sætte en låsedato d. 31/12-2016. Dermed har du låst det regnskabsår, du har afsluttet, samt de regnskaber der er oprettet i perioden før regnskabsåret 2016.

Ønsker du at fjerne låsen, sletter du blot datoen eller ændrer datointervallet. Så kan du lave en efterpostering, hvis det eksempelvis bliver nødvendigt at rette i et tidligere regnskabsår.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.