Integration med Shipmondo

Oliver Storm Pallesen

2. december 2015

Shipmondo er en gratis service der gør det nemmere for webshops at håndtere sine forsendelser og oprette pakkelabels. De hjælper dig med at effektivisere din fragt og ordrehåndtering, så du nemt kan afslutte dine ordre og printe pakkelabels til alle dine ordrer. De understøtter bl.a. PostNord, GLS, Bring, DAO og Danske Fragtmænd. Med Shipmondo integrationen kan du hente dine kunde data fra Billy over til Shipmondo.

Læs mere her

Sådan integrerer du Shipmondo med Billy

Det første vi skal gøre, er at oprette en API nøgle i Billy.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle
  • Log ind på Shipmondo.dk her.
  • Vælg Indstillinger og Integration og ordre
  • Klik på plus-knappen (+) nederst til højre

Udfyld felterne som følger:

• Platform: Billy
  • API Brugernavn: Nøglen fra trin 2
  • API kodeord: Lad feltet være blankt
  • API URL: Lad feltet være blankt

Når du er klar til at aktivere din integration skal du sætte flueben i Aktiver integration og klikke Opret.

Shipmondo synkroniserer nu med Billy, og derefter er du klar til at anvende de to systemer sammen.

Integrationen er blevet udviklet af Shipmondo