Shopify integration, sådan gør du i Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

19. januar 2015

Det er nu muligt at integrere din Shopify med Billy. På den måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som kladder.

Download integrationen

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter din Shopify, så du kan bogføre direkte fra Shopify til Billy.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Installer Billy-modulet i Shopify

• Log ind i din Shopify webshop.
  • Download IEX App’en fra Shopify App store her
  • Klik derefter Get
  • Klik Install IEX integration for Billy

Når du har installeret IEX app'en, modtager du en mail med login til dit IEX dashboard, hvor du skal konfigurere din integration:

Aktiver modulet hos IEX

• Log ind i dit IEX Dashboard
  • Klik på Billy i menuen til venstre
  • Indtast din Billy API nøgle

Nu skal du under menupunktet Billy i menuen til venstre i dit IEX dashboard vælge Moms grupper, Valuta og Hjemland. For at fragt, rabat og betalingsgebyr bliver overført korrekt fra Shopify til Billy, skal disse oprettes som indtægtskonti og produkter i Billy. I Billy skal du give fragt, rabat og betalingsgebyr produktnumre eksempelvis Fragt, Rabat og Gebyr. Disse produktnr. skal du indsætte under Fragt SKU, Rabat SKU og Betalingsgebyr SKU.

Under Shopify i menuen til venstre kan du styre hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit regnskab. Hvis du ikke vælger noget ordrestadie, bliver ordrer automatisk overført på stadiet Paid.

Aktiver din integration under Indstillinger, (dette skal først gøres, når du har konfigureret din integration som beskrevet ovenfor). Sæt integrationen fra Pauset til Aktiv.

Din integration er nu klar til at sende data fra din shop til dit Billy regnskab, og ordrer bliver automatisk oprettet som faktura-kladder i Billy.

Integrationen er blevet udviklet af IEX integration