Skifte momsperiode

Oliver Storm Pallesen

12. marts 2015

Det kan ske, at du går fra kvartalvis indberetning af moms til halvårlig og omvendt. Hvis dette sker, skal du ind i Billy og ændre dine regnskabsindstillinger, så din momsopgørelse fremadrettet bliver vist korrekt.

Ændring af momsperiode

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Regnskabsindstillinger
  • Redigere Hvor ofte skal du indberette moms til den ønsket periode

Nu er din momsperiode ændret.

Hvis du er kommet til at bogføre moms i perioden før du lavet ændringen, skal du ind på din momsopgørelse, og overføre beløbet til den rigtige periode.

Overførelse af moms periode

• Vælg Regnskab
  • Vælg Momsopgørelse

Som du kan se i overstående eksempel, så har vi en kvartal moms som skal flyttes over i den halvårlig periode. Det gøres som følgende:

• Klik på momsperioden
  • Vælg Mere
  • Klik Skift periode
  • Vælg den bestemte periode
  • Klik Skift periode

Så er perioden blevet flyttet over til den rigtige.