Sofier integration - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

22. januar 2016

Du har mulighed for at sætte Billy op med Sofier. Sofier leverer kasseløsninger til alle typer af dansk detailhandel, hvilket gør at din daglig omsætning kan blive bogført automatisk ind i Billy.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy, som du derefter aktiverer hos Sofier.

Oprettelse af API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Sofier under navn
  • Klik Opret
  • Gem din API nøgle

Opsætning af Sofier

• Gå til Sofier og login
  • Vælg Opsætning
  • Vælg Integration
  • Indtast API nøglen
  • Klik Synch
  • Vælg derefter hvilken kladde app-data skal hældes i
  • Du har mulighed for at indstille, hvordan den egentlige bogføring skal gøres i forhold til den den kontoplan du har i Billy

Sofier er nu sat op med Billy, og din kasseomsætning vil automatisk blive bogført.

Integrationen er blevet udviklet af Sofier