Bankintegration til Spar Nord

Nicolai Hofsø

6. juni 2019

Når du opsætter Billys Bankintegration bruger integrationen din mobil-adgang til din netbank for at tale sammen med banken. Det er derfor en forudsætning, at du har tilladt adgang til din netbank gennem mobil/tablet. Du behøver ikke at downloade Spar Nords mobil-app, men blot tillade adgang.

Som regel får du en fire- til sekscifret sikkerhedskode fra din bank, som du kan bruge til at logge på din netbank gennem en mobil-enhed. Efterfølgende kan du sætte bankintegrationen op med få klik.

Læs mere om, hvordan du opsætter integrationen til Spar Nord nedenfor.

Enkeltmandsvirksomheder hvor private konti, og virksomhedens konti ligger samme sted.

• Log på netbank.sparnord.dk.
  • Klik på “Funktioner” og vælg “Min mobilbank”.
  • Klik på “Næste” for at starte tilmeldingen til Mobil- og Tabletbanken.
  • Godkend aftalen med NemID og adgangskode.
  • Du skal nu vælge en 4 cifret kode, som du anvender, når du logger på Mobilbanken. Klik på “Opret pinkode”.
  • Skriv en 4 cifret pinkode, du ønsker at anvende til Mobilbanken. Klik herefter på “Næste”.
  • Godkend igen med NemID og adgangskode
  • Efter, at du har tilladt adgang, behøver du ikke hente appen, men du kan nu nemt benytte bankintegrationen.

Erhvervskonti

• Login på www.netbank.sparnord.dk.
  • Klik på “Funktioner” og vælg “Min mobilbank”.
  • Klik på “Næste” for at starte tilmeldingen til Mobil- og Tabletbanken
  • Godkend aftalen med NemID og adgangskode.
  • Du skal nu vælge en 4 cifret kode, som du anvender, når du logger på Mobilbanken. Klik på “Opret pinkode”.
  • Skriv en 4 cifret pinkode, du ønsker at anvende til Mobilbanken. Klik herefter på “Næste”.
  • Godkend igen med NemID og adgangskode.
  • Efter, at du har tilladt adgang, behøver du ikke hente appen men du kan nu nemt benytte bankintegrationen.