Flyt ubetalte regninger over i Billy

Oliver Storm Pallesen

15. juli 2015

Når du skifter fra et andet regnskabsprogram over til Billy, så opretter du en åbningsbalance for at forsætte dit regnskab i Billy. Hvis du har indtastet et beløb i Skyldner til leverandør, betyder det, at du har nogle gamle regninger som er ubetalte. Når du så betaler en af disse regninger, skal du lave en kassekladde postering for at bogføre dette. Hvordan det laves, viser vi her i denne hjælpeartikel.

Vi går ind i kassekladden:

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kassekladde
Betaling af skat
  • Vælg dato
  • Vælg kontoen Skyldner til leverandør
  • Indtast beløbet under debet (Husk der skal ikke være nogen moms)
  • Vælg Bank som modkonto
  • Klik Godkend alle
Betaling af skat

I dette eksempel har vi bogført, at vi har betalt 456 kr. fra banken og vores skyldner til leverandøre er faldet med 456 kr.