Upload regninger via e-mail med Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

19. juni 2014

Har du modtaget en regning på mail, kan du vælge at uploade den direkte til din Billy-konto ved, at sende den til en speciel e-mailadresse. Herefter har du mulighed for på et senere tidspunkt, at gå ind og udfylde samt godkende den.

Her viser vi, hvor man uploader en regning fra Trustpilot via e-mail.

Upload regning via e-mail

• Vælg Indstillinger
  • Klik på Programindstillinger
  • Kopier e-mailadressen under Regningsindstillinger
  • Indsæt e-mailadressen i modtagerfeltet, indsæt regningen som en vedhæftning og send den.
  • Straks efter skulle du meget gerne modtage en ny e-mail med bekræftelse.

Udfyld regning

• Vælg Regninger
  • Klik på Vis flere for at se den regning, du lige har uploadet.
  • Klik på Udfyld regningskladder
  • Nu kan du fylde den regning, du har uploadet via e-mail.

Klik her for at se, hvordan du registrerer en tilbagebetaling fra din leverandør.