Det gamle Billy: Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse?

22. juli 2013

Der er to svar på dette spørgsmål.

1. Sådan ændrer du den e-mailadresse du logger ind med

Gå ind under Indstillinger > Brugerindstillinger > E-mailadresse.

Indtast din nye e-mailadresse i feltet, og klik på knappen. Du vil nu modtage en mail med et bekræftelseslink på din gamle e-mailadresse. Klik på linket for at godkende skiftet.

2. Sådan ændrer du den e-mailadresse der står på dine fakturaer

Gå ind under Indstillinger > Organisationsindstillinger. Se under Kontaktoplysninger.