Det gamle Billy: Hvordan sender jeg en E-faktura?

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

27. september 2013

Med vores nye E-faktura funktion, kan du nu sende gratis E-fakturaer til det offentlige. Funktionen følger de offentlige standarder, men alle kan i princippet registrere sig som “EAN-modtager”, som det hedder.

1. Indtast et gyldigt EAN-nummer på din kunde

Du skal starte med at tilknytte et gyldigt EAN-nummer på din kunde. Det kan du gøre ved at finde frem til den pågældende kontakt via undermenuen “Kontakter” og klikke på “Rediger kontakt”.

2. Send som e-faktura

Fakturaen skal oprettes helt almindeligvis via undermenuen “Handel”, hvorefter du vil få mulighed for at sende den netop oprette faktura af sted som en e-faktura.

Blot ét tryk på knappen vil helt automatisk sende din E-faktura til din modtager via vores integration med NemHandel. NemHandel er en dansk organisation, der varetager standarden for E-samhandel. Integrationen sikrer, at alle dine fakturaer bliver kontrolleret for fejl, krypteret under afsendelse, og at du får en kvittering, når din E-faktura er modtaget. Når du har sendt din E-faktura, kan du også følge status for fakturaen, indtil den er modtaget af din kunde. Det tager kun 1 minut!

Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning