Det gamle Billy: Invitér en kollega, revisor, eller bogholder

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

22. juli 2013

Når du er logget ind, går du ind under Indstillinger > Organisationsindstillinger > Brugere. Her vil du se dette skærmbillede:

Du inviterer en bruger ved at skrive personens e-mailadresse i E-mailfeltet, og trykke på knappen “Send invitation”. Personen vil nu modtage en e-mail fra Billy med et invitationslink, hvor han/hun kan oprette sin egen bruger hos Billy.

Det er indtil videre ikke muligt at styre, hvad hver bruger har adgang til. Det er en feature, der vil blive tilføjet på et senere tidspunkt.

Det er dog kun ejeren (den person der oprindeligt oprettede organisationen), der kan invitere flere brugere.

Hvor mange brugere du kan have tilknyttet dit regnskab afhænger af, hvilket abonnement du har. Se mere under Priser.