Det gamle Billy: Kan jeg nulstille eller slette mit regnskab?

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

22. juli 2013

Hvis du lige er begyndt med dit regnskab, og af den ene eller anden grund gerne vil starte forfra, kan du let nulstille dit regnskab.

Det gør du ved at gå ind under Indstillinger > Organisationsindstillinger > Farlige indstillinger. Her klikker du på knappen “Nulstil mit regnskab”, og indtaster din adgangskode.

Følgende bliver nulstillet automatisk:

  • Bilag: Fakturaer, regninger mv.
  • Tilbud
  • Abonnementsfakturaer

Følgende kan nulstilles valgfrit:

  • Kontakter
  • Produkter
Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning