Opret en kreditnota i Billy - her er to simple metoder

Oliver Storm Pallesen

30. september 2013

Når du skal oprette en kreditnota, kan du gøre det på to måder. Hvis du skal oprette en kreditnota for en bestemt faktura eller regning, kan du gøre dette ved først at gå ind på den i programmet. Du finder den ved enten, at søge efter fakturanummer eller kundenavn oppe i søgefeltet i toppen af siden, eller ved at gå ind under Handel > Fakturaer/Regninger og finde den på listen over Alle.

Når du er inde på fakturaen eller regningen, vælger du Ændre > Opret kreditnota oppe til højre.

Har du ikke en bestemt faktura eller regning, der skal krediteres, kan du gå ind under Handel > Fakturaer/Regninger og trykke på knappen “Opret kreditnota for faktura/regning”. Knappen ligger i bunden af skærmbilledet.