Vælg bilag fra uploadede billeder til kassekladden

Oliver Storm Pallesen

9. september 2015

I Billy er det muligt at uploade bilag fra sin smartphone. Før i tiden har det kun været muligt at bogføre bilagene fra Regninger sektionen, men nu er det blevet muligt at vælge bilagene i Billy’s kassekladde.

Kom i gang med Billy's app

For at komme i gang med Billy's app, skal du downloade den til din smartphone. Alt afhængigt af hvilken type smartphone du har, kan du hente den på Google Play eller i App Store.

Når programmet er hentet til din smartphone, skal du logge ind med den samme email og kode du bruger, når du logger ind på din computer.

Find rundt i interfacet

Det er få ting man endnu kan i interfacet, men det er vigtigt at man har styr på, hvad de forskellige ting gør, så billederne ryger det rigtige sted hen.

• Hvis du allerede har taget et billede af dit bilag, kan du vælge at klikke øverst til højre, for at tilgå dit fotoalbum på din smartphone.
  • Hvis du vil tage et billede direkte i programmet, skal du klikke her. Kameraet vil automatisk blive slået til.
  • Hvis du har flere virksomheder oprettet i Billy, kan du klikke her. Dine øvrige virksomheder vil blive vist og du kan herefter vælge, hvilken virksomhed der skal modtage billedet.
  • Gør det samme som punkt 2. Det er blot en genvej.

Når billedet er taget/valgt, vil det automatisk blive uploadet til din Billy-konto. Du kan nu se billedet, når du logger ind på din computer.

Hent billedet i kassekladden

For at trække billedet hen i kassekladden, skal vi først ind i selve kassekladden.

• Regnskab
  • Kassekladde

Tryk her på vedhæft-ikonet og vælg Vælg bilag fra Regninger.

Her vil en pop-up komme frem, med en oversigt over dine overførte billeder.

Klik billedet du gerne vil bogføre, og billedet bliver med det samme vedhæftet til posteringen.