Wannafind integrationen i Billy gør bogføringen nemmere

Oliver Storm Pallesen

19. maj 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Wannafind. Wannafind er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen kan blive overført automatisk ind i Billy som kladder.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en bruger hos Wannafind, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Wannafind under navn
  • Klik Opret
  • Gem din Billy API-nøgle

Oprettelse af bruger hos Wannafind

• Vælg Kontrolpanel
  • Vælg API
  • Afklik API adgang
  • Klik Gem
  • Adminstrative brugere
  • Klik Opret administrator bruger
  • Indskriv Brugernavn
  • Indskriv Adgangskode
  • Klik Opret

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
  • Vælg Wannafind
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Brugernavn (e-mail)
  • Indtast adgangskode
  • Klik gem

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy