Integrer Woocommerce i Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

23. oktober 2015

Det er muligt at integrere din Woocommerce platform med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som faktura kladder. Derfor slipper du altså for oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en gang til.

Hvis du ønsker at IEX Integration skal varetage installlation og opsætning for dig, kan du kontakte dem her.

Download integrationen

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter integrationen op, så du kan bogføre direkte fra Woocommerce til Billy.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, derefter uploader vi et plugin til WordPress/Woocommerce, som vi til slut kobler sammen hos IEX. Pluginet får du, når du har bestilt integrationen hos IEX. Der modtager du en zip-fil med plugin'et, som du skal downloade (til eksempelvis din computers skrivebord, så du nemt kan finde det).

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Installer Billy-modulet

Du skal nu uploade IEX plugin'et til din Woocommerce webshop.

Dette gør du i dit WordPress dashboard under Plugins og Add new.

Klik Upload plugin:

Upload plugin'et og og klik Install now:

Aktiver plugin'et:

Aktiver modulet hos IEX

Nu skal du logge ind i dit IEX dashboard med de login informationer, du har modtaget i mailen fra IEX:

Her skal du under Profil kopiere IEX API-nøglen:

I din Woocommerce shop under IEX Integration skal du nu indsætte IEX API-nøglen, klik Save Changes og derefter Sanity check. Nu er din integration forbundet med din shop:

I dit IEX dashboard skal du indsætte adgangsnøglen fra Billy under Billysbilling i Billys API-nøgle feltet. Afslut med Gem ændringer:

Under Billysbilling skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. Hvis du ønsker fragt, rabatter og gebyrer oveført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som indtægtskonti i Billy og oprette dem som varer med eksempelvis varenumrene fragt, rabat og gebyr og indsætte disse under Fragt SKU, Rabat SKU, Gebyr SKU. Se vores guide til fragt her.

Under Woocommerce skal du nu tilføje din shop url. Klik Gem ændringer og herefter Hent ordrestadier.

Nu skal du vælge hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit Billy regnskab. Afslut med Gem ændringer.

Gå til Indstillinger og ændre status til Aktiv og klik Gem.

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Woocommerce webshop til dit Billy regnskab. Ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab.

Integrationen er blevet udviklet af IEX integration