Iværksætter

"Jeg valgte Billy, fordi jeg havde brug for et økonomisystem som var hurtigt, mobilt og meget brugervenligt. Det har jeg ikke fortrudt."

Mads Veiby,

Stifter af telefonselskabet M1

Webshop-ejer

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde – der er det utrolig nemt at finde."

Søren Bælum,

Stifter af Deluxelife.dk

Håndværker

"Billy gør sproget rigtig let at forstå, og de taler til en som man ville stå og tale til sin kollega. Forklaringen på tingene er meget nemmere at forstå end nogle svære regnskabstermer."

Michael Høcker,

Selvstændig håndværker

Frisør

"Billy gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy."

Bettina Spendrup,

Spendrup - Grøn Frisør

Advokat

"Billy er intuitivt og meget nemt at anvende. Jeg fik selv Billy anbefalet og efter at have været kunde i 1 års tid, kan jeg kun anbefale programmet til andre iværksættere."

Pernille Ørskov,

Advokat og stifter af Caplibra

Grafiker

"Billy hjælper min kreative hjerne, ved at gøre det overskueligt og nemt at gå til samt forstå hele vejen. Deres support har også hjulpet mig et par gange og det er så rart at vide, at der altid er hjælp at hente."

Joy Kissow,

Indehaver af Joy4design

Freelancer

"Jeg er glad for at bruge Billy, da det både er nemt, overskueligt og billigt. Som selvstændig har jeg mange andre ting, der kræver mit fokus og derfor skal faktureringen være effektiv."

Marie Bennike,

Stifter af FaceMade

Fotograf

"Billy giver mig nemt et overblik over mit regnskab og gør min momsindberetning overskuelig. Jeg bruger Billy fordi det er nemt at bruge og utrolig brugervenligt."

Sonny Singh,

Indehaver af Sonny Singh Fotografi

Restaurant & Café

"Jeg er lettet over at have fundet Billy, som gør min bogføring super simpel. Jeg sparer både tid og penge på Billy, så jeg har mulighed for at fokusere på min passion, nemlig at drive min restaurant."

Nicolas Lammin,

Ejer af restaurant Mon Amour