"Vores bedste dage er dem hvor vi kan mærke, at det vi gør, er helt rigtigt."

Trine Kjær og Mette Brøndgaard Andersen, stiftere af A Table Story

1. Hvad forbinder I med succes, og hvor stor en rolle spiller det for jer?

Vores bedste dage er dem hvor vi kan mærke, at det vi gør, er helt rigtigt. Det er dage hvor det kildrer i maven, fordi vi har løst en opgave, som sidder lige i skabet eller hvor en kunde vender tilbage og fortæller os at netop vores service var en stor del af, at deres fest blev helt perfekt.

Succes er derfor en af de største faktorer for at drive os fremad. At blive bekræftede i at vi har skabt en virksomhed, som rent faktisk har manglet og at vi derfor kun kan se uanede muligheder for at udvide vores forretning, må siges at være den ultimative succes.

2. Hvad er det største sats, som I har lavet i jeres karriere som selvstændig?

Det største sats indtil nu var klart, da vi skulle sammensætte vores første kollektion af produkter, for hvordan kunne vi egentlig vide, hvad folk gerne ville have? Ved at trække på vores viden fra designbranchen, som vi begge kommer fra, tog vi med den bedste mavefornemmelse en fælles beslutning, og valgte med krydsede fingre, at investere i dét som vi mente var den rigtige kollektion at lancere med.

Heldigvis viste det sig at være et helt rigtigt valg!

3. Hvad er det bedste ved at være selvstændig?

At se sine ideer blive til virkelighed og blive bekræftet i, at vi er ved at skabe en virksomhed, som rigtig mange mennesker har manglet når de har skullet holde en fest eller et event.

At mærke friheden i at styre drømmen i lige præcis den retning, vi selv forestiller os at den skal og derudover have et fleksibelt familieliv, hvor det er mere end legitimt at hente vores børn tidligt eller tage en fridag sammen ind imellem.

Farvede glas og Billy Regnskabsprogram Farvede glas og Billy Regnskabsprogram

4. Hvad er jeres bedste råd til en selvstændig, som gerne vil opnå succes?

Det bedste råd, som vi selv fik engang: Gør det, og gør det nu! Vi er selv utrolig perfektionistiske og kunne stadig have siddet og udviklet den dag i dag, hvis vi ikke havde fået et spark til bare at komme i gang.

For hvornår er din virksomhed perfekt og flyveklar? Aldrig! Din virksomhed vil være i konstant udvikling, og den bedste måde at få den kørt i det rette spor på, er ved at få den ud blandt mennesker og mærke feedbacken. Ikke mindst lærer man først rigtigt selv, om de forestillinger man har er korrekte, når man står overfor at løse virkelige opgaver og på den måde opbygger erfaring om do's and dont's.

5. Hvad er det største problem, som I har stået overfor, og hvordan løste I det?

Det sværeste for os har været, hvordan vi bedst lancerede vores ide? En ting som vi tænkte alt alt for meget over. Lige indtil vi talte med en anden iværksætter som gav os det råd, at vi bare skulle trykke på startknappen – og hellere i dag end i morgen. For ellers ville vi aldrig komme ud over rampen. Det var med rystende fingre at vi gik online, for vi følte os jo ikke ”klar” med vores produkt, men det var det bedste vi har gjort!

A table story og Billy Regnskabsprogram A table story og Billy Regnskabsprogram

6. Hvilken betydning har Billy for jeres virksomhed?

Lad os være ærlige; Vi er kreative mennesker som meget hellere vil omgive os med smukke ting, og ingen af os er særligt interesserede i eller gode til økonomi. Men Billy har gjort en kæmpe stor forskel for os. Det er faktisk pludselig blevet interessant at lave regnskab, fordi vi har overblik over hvor mange fakturaer vi har ude, hvornår betalingsdeadline udløber og hvor mange penge vi kan regne med at få ind hele tiden. Derudover er det en virkelig god feature, at man kan uploade en bon eller en regning direkte til vores bruger, så snart vi har købt noget. På den måde er der ingen bonner der forsvinder og vi har hele tiden et overblik over, hvor mange penge der ryger ud af virksomheden i forhold til hvor mange vi får ind. Og så sparer vi udgiften til en revisor, og får selv lidt mere indblik i, hvad det vil sige at lave regnskab og moms opgørelse, uden at det bliver en sur pligt.

7. Hvad er det, som gør at Billy er let at bruge og hvordan synes I, at det skiller sig ud fra andre regnskabsprogrammer?

Billy er enormt intuitivt og man skal ikke lede, for at finde den rigtige funktion. I vores virksomhed, er det første vi sender en kunde ofte et tilbud, som efterfølgende skal laves til en ordrebekræftelse, når kunden godtager det bestilte og beløbet herpå. Herefter skal vi jo have sendt kunden en faktura, så de kan sikres at de produkter de ønsker, er reserveret til dem på vores lager, og vi kan få vores penge hjem. Før vi brugte Billy sad vi og lavede alle de tre dokumenter individuelt, hvilket tog enormt lang tid.


Billy er regnskabsprogrammet der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo