"If you don't build your dream, someone will hire you to help build theirs."

Jesper Kaae, stifter af Webstarters

1. Hvad forbinder du med succes, og hvor stor en rolle spiller det for dig?

Succes er stort ord, og meget individuelt opfattet. For mig er succes, at jeg har mulig for at sætte mig mål, og rent faktisk nå dertil. Jo svære opgaven der løses er, jo mere føler jeg personligt succes. At forvandle en kundes udforinger, igennem tæt dialog, til en løsning, der bidrager til vækst i kundens forretning, er også succes for mig.

2. Hvad er det største sats, som du har lavet i din karriere som selvstændig?

Det var da jeg valgte at starte som selvstændig. Jeg fjernede mit økonomiske levegrundlag, for at bevæge mig ind i et område som var meget nyt og ukendt for mig. Fra da, var der kun var en vej, fremad.

3. Hvad er det bedste ved at være selvstændig?

Selvstændigheden til at bygge sin egen drøm op, hvor hver time, hvert minut, hvert sekund, er til ens egen fordel. At man kan arbejde, for at udvikle virksomheden i den retning, man gerne vil.

”If you don't build your dream, someone will hire you to help build theirs.”

Hver dag byder på nye opgaver og mennesker med udfordringer. Der hvor andre ser udfordringer, ser jeg muligheder. For mig handler det om at tale med disse mennesker, og tilbyde dem mulige løsninger.

4. Hvad er dit bedste råd til en selvstændig, som gerne vil opnå succes?

Man vil begå fejl i starten. Lær af dem, dyrk dine succeser, fokuser på fremtiden. Tro på dig selv, lige meget hvor hårdt det er, så forsæt, stop først på den anden side af en krise. Husk det er kun ved at kigge tilbage, at du kan se hvor langt du er kommet. Siger andre du ikke kan, så bevis det modsatte. Udvid og dyrk hele tiden dit netværk, og lyt til hvad andre har at sige, husk det, men husk også dig selv. Du kan ikke være god til alting, gør det du er bedst til, ofte er det også det, der er sjoveste at arbejde med..

5. Hvad er det største problem, som du har stået overfor, og hvordan løste du det?

Når man pludselig står som selvstændig erhvervsdrivende skal man kunne 10.000 andre ting, end det man er god til. Man skal kunne lave regnskaber, sælge, lave bogføring, lægge strategier, lave momsafregninger, kende til lovgivninger og jeg skal komme efter dig. Det er som at lære et helt nyt håndværk fra bunden. Jeg løste det ved at alliere mig med en erhvervsøkonom. Vi lavede en hånd i hånd aftale, jeg hjælper ham med hans udfordringer indenfor IT/programmering, han hjælper mig med mine udfordringer indenfor det, at drive virksomhed. På den måde kunne ikke kun en men to iværksættere komme videre.

Jesper Kaae og Billy Regnskabsprogram Jesper Kaae og Billy Regnskabsprogram

6. Hvilken betydning har Billy for din virksomhed?

Billy har gjort en arbejdsopgave som var kedelig og svær, meget lettere. Selv jeg kan lige pludselig finde ud af det. Det har givet mig mere overblik over virksomheden i forhold til det økonomiske grundlag..

7. Hvad er det, som gør at Billy er let at bruge og hvordan synes dy, at det skiller sig ud fra andre regnskabsprogrammer?

Billy har et brugervenligt design og flow, det er fantastisk nemt at gå til og forstå. Jeg kom fra et andet regnskabsprogram, skiftede til Billy og kan kun sige, at jeg var lykkelig over jeg valgte, at skifte. En af de funktioner jeg er blevet rigtig glad for, er deres ”tilbudsstyring”, det er let, simpelt og nemt at omsætte til en faktura, når arbejdsopgaven er udført. Billy har en fantastisk support, som også svarer på selv mine ”dumme” spørgsmål.


Billy er regnskabsprogrammet der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo