"Med Billys integration til iZettle bliver vores daglige omsætning automatisk overført vores regnskab, og så kan vi bogføre den med ét klik."

Sebastian Quistorff & Jonas Gehl, stiftere og ejere af Prolog kaffebar

1. Hvad forbinder I med succes, og hvor stor en rolle spiller det for jer?

Vores største vision er at give en ekstraordinær oplevelse til vores gæster, hver evig eneste gang en gæst træder ind i kaffebaren. Det ønsker vi at gøre med ekstraordinær god kaffe og en fantastisk service. Og hver gang en gæst forlader vores kaffebar med en tanke om at komme igen, har vi opnået succes.

2. Hvad er det største sats, som I har lavet i jeres karriere som selvstændige?

Det er den konstante investering af tid, kræfter og ressourcer, som vi hver dag lægger i vores kaffebar. Det koster blod, sved og tårer, når man springer ud som selvstændig.

3. Hvad er det bedste ved at være selvstændig?

Du har en frihed som selvstændig, du ikke finder andre steder. Du er ikke bundet af nogen, som fortæller dig, hvordan du absolut skal gøre tingene. Som selvstændig har du muligheden for at skabe din egen fremtid.

Billy regnskabsprogram testimonial Prolog kaffebar Billy regnskabsprogram testimonial Prolog kaffebar

4. Hvad er jeres bedste råd til en selvstændig, som gerne vil opnå succes?

Hos Prolog arbejder vi konstant på at gøre hinanden bedre og udvikle hinandens kompetencer. Vi mener, at det er den måde, man opnår det bedste resultat. Derfor arbejder vi dynamisk, og vi sørger for at holde en god og ordentlig tone, selvom det nogle gange går stærkt.

Billy regnskabsprogram testimonial Prolog Kaffebar Billy regnskabsprogram testimonial Prolog Kaffebar

5. Hvad er det største problem, som I har stået overfor, og hvordan løste I det?

Jeg tror ikke, jeg kan erindre det største problem. Men det er klart en udfordring at sikre, at man i en lille virksomhed bruger alles kompetencer bedst muligt. For os har det været vigtigt at tale tingene igennem og finde ud af, hvordan vi bruger hinandens energi og kompetencer så godt som overhovedet muligt.

6. Hvilken betydning har Billy for jeres virksomhed?

Billy er en af vores vigtigste værktøjer til at drive en dynamisk virksomhed. Det gør regnskab og bogføring nemt og intuitivt at arbejde med, og det er et helt uundværligt program i vores virksomhed. Med Billy kan vi bruge tid og energi på det, vi er dygtige til.

7. Hvad er det, som gør at Billy er let at bruge og hvordan synes I, at det skiller sig ud fra andre regnskabsprogrammer?

Det er dejlig nemt at overskue, og det er ikke noget, som tager lang tid. Desuden har Billy mange gode funktioner. Et godt eksempel er, at man blot tager et billede af sit bilag med Billy Mobile Lite app’en, og med et klik er billaget bogført. Ikke så meget pjat. Et andet fantastisk eksempel er, at vi I kaffebaren bruger iZettle som betalingssystem. Med Billys integration til iZettle bliver vores daglige omsætning automatisk overført vores regnskab, og så kan vi bogføre den med ét klik. Det gør livet som iværksætter nemt og overskueligt.


Billy er regnskabsprogrammet der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo