Enkelt regnskabsprogram med Billy Enkelt regnskabsprogram med Billy

Bankafstemning der gør det lettere for dig

Bankafstemning er ofte en besværlig og langvarig proces. Billy Regnskabsprogram forenkler denne ved at synkronisere dit regnskabsprogram med din bank.

Hvad er likviditet?

Hvad er bankafstemning?

Bankafstemning består i at sammenligne din virksomheds bogførte indtægter og udgifter fra kassekladden for en given periode med virksomhedens kontoudtog.

Processen med at få disse til at stemme overens kan være meget langtrækkende pga. differencer mellem de to opgørelser.

Billy Regnskabsprogram og faktura checkmark

Mere end bare bankafstemning

Billy er meget mere end bankafstemning. Vi giver dig som Premium-bruger adgang til en lang række funktioner og integrationer, der frigør dig fra det kedelige bogholderi og giver dig et økonomisk overblik.

  • Send fakturaer
  • Betal regninger
  • Upload kvitteringer på farten
  • Afregn moms
  • Hold styr på kontakter
Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial

Søren Bælum

Stifter af Deluxelife.dk

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde - der er det utroligt nemt at finde"

Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial

Bettina Spendrup

Frisør

"Billy gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy"

Bankafstemning

Med Billy kan du heldigvis udføre størstedelen af bankafstemningen automatisk. Vores program importerer alle dine kontooptegnelser og transaktioner og parrer derefter disse med din bankkonti elektronisk. Eventuelle uoverensstemmeler bliver hurtigt opdaget og kan løses let og smertefrit.

Support alle dage

Hvis du skulle løbe ind i problemer, står vores kompetente rådgivere klar til at yde support hele ugen fra 8-23. Kontakt os på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

Du kan samtidig søge vejledning i vores mange supportartikler, der guider dig til at få størst udbytte af dit regnskabsprogram.

Få Billy Premium gratis i 14 dage

Tilmeld dig Billy Premium og få en 14 dages prøveperiode uden gebyrer og uden binding. Oplev på egen hånd, hvordan vores smarte funktioner kan hjælpe dig med at få et overblik over økonomien i din virksomhed, og få mere tid til at drive din forretning.