Find hjælp efter kategori

Fakturering
Få svar på dine spørgsmål om fakturering i Billy.
Regninger
Få hjælp til upload af bilag, bogføring af dine regninger og meget mere.
Moms
Få hjælp til at lave din momsafregning med ganske få klik.
Regnskab og bogføring
Få hjælp til hvordan du udbetaler løn, håndterer fradrag og meget mere.
Integrationer
Få hjælp til hvordan du installerer vores integrationer til dit regnskab i Billy.
Bank
Få hjælp til bl.a. bankkonti, udskrifter og overførsler.
Rapporter/Udtræk
Hjælp til eksport af kontospecifikation, posteringsjournal og meget mere.
Kom godt i gang
Få hjælp til at komme godt i gang med at lave regnskab i Billy.
Årsregnskab
Her kan du få hjælp til din årsregnskab til en fordelagtig pris.

Inspiration og anden hjælp til din virksomhed

Billy Bogføringshjælp
Få svar på, hvordan dine forskellige udgifter skal bogføres korrekt. I Billy Bogføringshjælp finder du en søgbar oversigt, hvor du hurtigt kan se udgiftskategori, momsfradrag og kontering på en hvilken som helst udgift. Det sparer dig for tid, når du skal bogføre en udgift for første gang, og du slipper for at skulle spørge en revisor om hjælp.
Regnskabsordbog
I Billypedia kan du finde forklaringer på et stort udvalg af forskellige regnskabstermer, så du bliver bedre klædt på til at arbejde med din bogføring. Billypedia kan være en stor hjælp, hvis du ikke tidligere har erfaring med regnskab, og du får hurtigt opbygget et kendskab til de forskellige ord, som du kan støde på i dit regnskabsarbejde.
Webinar
Lær funktionaliteterne i Billy bedre at kende med vores online webinarer, som guider dig gennem programmet. Udover at du kan få en grundig introduktion til Billy generelt, kan du blandt andet lære, hvordan du nemt får styr på din moms, eller hvordan du smertefrit får udarbejdet dit årsregnskab.
Guides
Optimér driften af din virksomhed med en af vores guides, hvor du kan blive klogere på alt fra momsfradrag til, hvordan du starter en webshop eller får styr på kørselsfradrag. Alle guidesene er frit tilgængelige, og du kan læse ligeså mange, som du har lyst til.
Coronahjælp
Få svar på, hvordan corona påvirker din virksomhed, og bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig til corona som virksomhedsejer. Vi har lavet en oversigt over regeringens hjælpepakker, hvor vi hjælper og guider dig til, hvordan du opretter din ansøgning om kompensation, og hvilke krav der er til ansøgningen.
Send gratis fakturaer
Send et ubegrænset antal fakturaer med vores fakturaskabelon helt gratis, og få betaling for dit arbejde. Du kan bruge fakturaskabelonen direkte på vores hjemmeside, så du behøver ikke at oprette en bruger i Billy for at prøve den. Se, hvor let det er at oprette en professionel faktura.
Prøv Billy gratis
Start din 30 dages gratis prøveperiode af Billy, og test alle programmets funktionaliteter. Inden at du vælger Billy som dit regnskabsprogram, har du mulighed for at prøve alle funktioner og integrationer af, så du kan se, om programmet lever op til dine bogføringsbehov. Det tager kun 2 minutter at oprette din bruger.
Flyt til Billy
Få flyttet dit regnskab til Billy helt gratis fra dit nuværende regnskabsprogram eller Excel-ark. Når du flytter dit regnskabsprogram til Billy, opretter vi en åbningsbalance for dig og hjælper dig i gang, så du hurtigt kan starte på din bogføring.

Regnskabsskolen afholder kurser i Billy der lærer dig at bogføre korrekt og hurtigt, så du kan aflevere et pænt regnskab til din revisor og dermed spare penge. Regnskabsskolen udbyder forskellige typer kurser afhængig af dine kompetencer.

Læs mere her