2010 blev startskuddet

Idéen til Billy opstod i 2009, da Billys grundlægger Toke efter mange års bøvl med bogføring i Excel-arket kunne konstatere, at han skulle benytte sig af et professionelt regnskabsprogram. 

Han fik mildest talt et chok over den manglende brugervenlighed i de eksisterende regnskabsprogrammer, og fik derfor idéen til Billy - da han tænkte, det måtte han kunne gøre bedre

Danmarks nemmeste regnskabsprogram

Visionen er klar - vi vil være Danmarks nemmeste regnskabsprogram, der hjælper dig som selvstændig med at få succes med din virksomhed.

Det gør vi ved at gøre regnskab så nemt, at du sagtens selv kan klare det. I Billy kan selvstændige nemt bogføre regninger, sende fakturaer og afregne moms med få klik - også selvom du ikke er skarp i skatte- og momsregler.

Vi træder ind i fremtiden

Billy har været på en rejse i mere end 10 år, og ligesom funktionerne følger med tiden, skal vores udtryk selvfølgelig også - derfor har vi i 2022 opdateret vores design og gjort det mere nutidigt. Med andre ord: Vi er blevet voksen uden at glemme, hvor vi kommer fra.

Alle kan være med

Vi er stolte af at være et regnskabsprogram, hvor alle kan være med. Udover vores gratis løsning, har vi skabt vores Plus-abonnement, der gør det muligt for selvstændige i opstartsfasen at få fuld professionel adgang til alle funktioner fra kun 295 kr.