Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Hold øje med dine betalinger i Billy regnskabssystem

Med Billy regnskabssystem er det nemt at holde øje med betalinger. Du har et konstant overblik over dine indtægter og udgifter.

Hvad er likviditet?

Let overblik over betalinger

Med Billys online betalingssystem er det nemt at holde øje med din virksomheds betalinger, hvor du får et konstant overblik over dine indtægter og udgifter.

Hver gang du har sendt en faktura eller betalt en regning, registreres dette automatisk i dit betalingssystem, hvorefter din balance opdateres. Det giver dig et let overblik over din virksomheds likviditet og din bankkonto.

Billy Regnskabsprogram og faktura checkmark

Mere end bare et betalingssystem

Med Billy Premium får du ikke bare et overblik over din likviditet og dine ind- og udbetalinger. Vi har specialiseret os i at gøre det lettere for dig at få et samlet økonomisk overblik i vores komplette regnskabsprogram.

  • Udsend fakturaer til kunder
  • Betal regninger til leverandører
  • Upload kvitteringer med din smartphone
  • Afregn moms let og hurtigt
  • Få overblik over dine kontakter
Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial

Søren Bælum

Stifter af Deluxelife.dk

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde - der er det utroligt nemt at finde"

Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial

Bettina Spendrup

Frisør

"Billy gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy"

Likviditetsoverblik

Likviditet er en vigtig faktor til at vurdere din virksomheds bæredygtighed og til at træffe beslutninger. At kunne forudsige fremtidige cash flows kan hjælpe din virksomhed med at undgå likviditetsproblemer.

Med Billy får du et regnskabsprogram, der formår at give dig et let økonomisk overblik over din virksomheds likviditet.

Gratis support hver dag

Hos Billy hjælper vi dig godt i gang og sikrer, at du får størst udbytte af dit regnskabsprogram. Se supportvideoer eller læs vores hjælpeartikler. Du kan også kontakte vores supportcenter på mail eller telefon alle ugens dag fra 8-23.

Som Billy-bruger kan du henvende dig på billy@billy.dk, skrive i chatten eller ringe på 60 24 60 24.

Prøv Billy Premium gratis i 30 dage

Tilmeld dig Billy og oplev hvordan vores mange smarte funktioner kan gøre det lettere og sjovere for dig at drive virksomhed. Du får 30 dages gratis prøveperiode af Billy Premium, hvor du får adgang til alle systemets funktioner - ingen binding, ingen udgifter. Efter prøveperioden er afsluttet, kan du oprette en gratis Basic-bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger