Billy besøger Headquarter Barbershop

Dato:12. maj 2021
Læsetid:2 minutter

Forbinder du barbersaloner med western- eller gangsterfilm?
Hos Headquarter Barbershop møder du alt andet end fedtede skovsnegleskæg og skumle mafiamedlemmer.
Billy har besøgt Headquarter Barbershop til en snak om livet som selvstændig. 

Santos the Barber

Headquarter Barbershop ligger i hjertet af Vesterbro, hvor alt fra speltfædre og hipstere til fodbold- og CBS-fyre slår vejen forbi. Alle føler sig velkomne.

Det er takket været Santos the Barber. Han er hjertet og hjernen bag Headquarter Barbershop og har fra salonens spæde start prioriteret, at kunderne får en unik oplevelse.

“Det er altid meget mere end en frisurer herinde,” fortæller Santos. “Vi tager os ekstra god tid til at lære vores kunder at kende, så vi får et stærkt bånd til dem.”

Mange kunder vender tilbage til frisørstolen hos Headquarter Barbershop af netop den grund, og Santos kalender er som regel booket flere måneder frem.

En hård start

Headquarter Barbershop fik ellers noget af en hård start. Kun få uger efter salonen åbnede i august 2020, måtte Santos lukke igen, da Danmark blev ramt af endnu en lockdown. 

Det var et hårdt slag i hovedet for Santos, der ellers havde glædet sig til at komme igang. I over 3 måneder sad han klistret til skærmen hver gang, der var nyt om genåbning.

Nu er han vendt stærkt tilbage, og glæder sig til at byde både gamle og nye kunder velkommen igen. 

Fra idé til realitet

I sin fritid sidder Santos ud til de sene nattetimer og nørder YouTube-videoer om herreklip. Selvom det er arbejdsrelateret, føles det ikke sådan for Santos. Det er nemlig af ren og skær interesse, at han ser det.
"Jeg har altid været meget fascineret af faget, og jeg vil gerne sætte mig eget præg," fortæller han. "Derfor var det en selvfølge, at jeg skulle være selvstændig."

Santos er også selv vokset op i en familie med selvstændige, og én ting har han lært: passion er vigtigere end penge. Hans råd til andre, der overvejer at blive selvstændige, er derfor: “Du skal ikke blive selvstændig for pengene. Du skal blive selvstændig, fordi du brænder for dit fag."

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker