Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab

Forfatter:Nanna Bredberg
Dato:29. april 2024
Læsetid:3 minutter

For 4 år siden tog Andrea springet og startede sin egen bogføringsvirksomhed. I dag er hun passioneret direktør og bogholder i Andreas Regnskab – en virksomhed med vind i sejlene.

Vi besøgte Andrea og fik os en snak om hendes vilde rejse, fra økonom i Ungarn til succesfuld iværksætter med egen virksomhed i Danmark.

Den snoede vej fra rengøring til bogføring

Med en baggrund i økonomi fra sit hjemland Ungarn, rejste Andrea for 11 år siden til Danmark med sin mand. Hun havde dog aldrig turde drømme om, hvad deres dengang lille nyopstartede rengøringsfirma kunne føre med sig.

Da vi startede vores rengøringsvirksomhed i Danmark, synes jeg at revision var en dyr post, og jeg besluttede mig ret hurtigt for at overtage ansvaret selv. Allerede her stiftede jeg bekendtskab med Billy, og den høje brugervenlighed skabte den perfekte base for os. Derefter valgte jeg at uddanne mig til bogholder, så jeg bedre kunne forstå og imødekomme dansk lovgivning,” fortæller Andrea.

Med tiden modtog Andrea flere og flere henvendelser fra andre udenlandske tilflyttere, som ønskede sparring ved opstart af virksomhed i Danmark. Det blev dermed hurtigt, tydeligt at der var et hul i markedet, hvor Andrea om nogen kunne sætte sig i deres sted og yde faglig bistand. Sådan fik Andreas Regnskab sin spæde start.

 

Små virksomheder efterspørger høj brugervenlighed

Det har været 4 interessante år på markedet for Andreas Regnskab, og der er sket meget siden Andrea primært beskæftigede sig med udenlandske kunder, som ønskede bogføringssupport og hjælp til dansk lovgivning, ved opstart af virksomhed i Danmark.

I dag er kundebasen ikke alene vokset, men typen af kunder spænder bredt, ligesom de services som efterspørges. Det har også betydet at virksomheden har udvidet og ansat flere medarbejdere, og består i dag af 6 medarbejdere, fordelt på fuldtid og deltid.

I dag har vi mange forskellige typer kunder, store som små. Derfor er behovet også meget forskelligt fra kunde til kunde, og vi supporterer dem på alle niveauer. Men da vi stadig har mange mindre kunder, som skal kunne arbejde nemt og enkelt med bogføring, fakturering og regnskab, er jeg glad for at kunne introducere dem til Billy.

Brugervenlighed er centralt for nyopstartede virksomheder, og gør at de kommer godt fra start. Jeg anbefaler altid mine kunder, som ikke har nogen større kendskab til regnskab og bogføring, at de starter i Billy,” fortæller Andrea.

Et regnskabsprogram, der vokser med virksomheden

Billy var med på rejsen helt fra starten, og støtter den dag i dag både Andrea og hendes team. Desuden er regnskabsprogrammet også et vigtigt værktøj for hendes kunder. Er der udfordringer eller spørgsmål er Billys support guld værd, med deres hurtige og konkrete svar.

”For mig er det super gnidningsfrit at kunne oprette nye kunder i systemet. Derudover er funktioner som bankafstemning uundværlige for at lette min hverdag. Endelig sætter jeg utrolig stor pris på supporten. De er hurtige, tålmodige og svarer så klart og tydeligt som de kan. Det er en kæmpe hjælp, så jeg kan komme hurtigt videre,” siger Andrea.

 

Andreas Regnskab og Billy – et partnerskab for fremtiden

Hvad fremtiden bringer er uvist, men én ting er sikkert, der kommer til at være fart over feltet hos Andrea Regnskab. Partnerskabet med Billy vil fortsat støtte Andrea i sin videre rejse, hvad end den må byde på af nye muligheder.

Billy er virkelig et godt regnskabssystem for nybegyndere, som ikke har kendskab til bogføring på forhånd, hvilket egner sig godt til mange af mine kunder. Jeg vil fortsætte med at anbefale Billy og uddanne både kunder og eget personale i regnskabssystemet.

Jeg er meget glad for det partnerskab jeg har med Billy i dag, vi er et godt sted, hvor jeg føler mig set og hørt. Billy hjælper mig med at vokse og tilbyder jævnligt nye leads. Derfor ser jeg også Billy som mere end et regnskabsprogram, det er et partnerskab,” slutter Andrea.

Bliv klogere på mulighederne med Billy som bogholder eller revisor, book en uforpligtende snak.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro