Budskabet om online regnskabsprogrammet bliver spredt via Facebook. Med stor hast!

Forfatter:Toke Kruse
Dato:17. juli 2011
Læsetid:1 minut

    Mange virksomheder har en lillebitte "like us" i bunden – men vi synes egentlig, at den fortjener langt mere plads. Så meget plads, at vi har dedikeret en hel side kun til vores "like us" og dem, som bakker os op.

    Samtidig har vi en hemmelighed vi gerne vil dele med dig – vi er ikke meget for at vise den frem. Men omvendt skammer vi os heller ikke over den. Vi står ved, at der er plads til at fejle. Et fejltrin er for os et læringstrin. En åbenbarring for at forbedre sig og gøre ens arbejde endnu bedre. Er du nysgerrig og har du endnu ikke "liket" os, kan du tage et smugkig og læse mere om hemmeligheden.

    For vi gør en stor dyd ud af at skabe de bedste rammer for vores brugere, blandt kollegaer og blandt vores samarbejdspartnere. Derfor arbejder vi hele tiden på ting, tiltag og idéer på, hvordan vi kan gøre det hele lidt sjovere. Gøre en lille forskel. Gøre noget, som andre ikke har tænkt på. Den lille hemmelighed er et eksempel på, hvorfor vi arbejder med selv de mindste detaljer. Detaljer som skal give en uheldige bruger et lille smil på, når fejlen opstår og man mindst af alt venter en undskyldning og positiv overraskelse.

  • Bag om Billy: Manager hos Billy
  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy