BlogNyt fra BillyBilly's Billing slog igennem på Iværk&Vækst

Billy's Billing slog igennem på Iværk&Vækst

Forfatter:Ann-Sophie Smed
Dato:16. oktober 2012
Læsetid:2 minutter

  Det var et talstærkt Billy’s Billing-team, som troppede op på Iværk&Vækst-messen i september, og det var en ren fornøjelse at vise, hvordan regnskabsprogrammet kunne gøre livet lettere for de mere ca. 5.000 iværksættere, som mødte op.

  Boksebold
  Messe er andet end stande og kaffe. Derfor havde vi lejet en boksebold, hvor messebesøgende kunne slå et slag for iværksættere – og ikke mindst for deres regnskab. Og det gik ikke stille for sig!

  Bøger for 2.500.000 DKK
  Toke Kruse havde i anledning af messen og hans besøg i Danmark valgt at give 5.000 bøger væk til en værdi af 2.500.000 DKK. Et stort antal bøger blev revet væk, men hvis du var en af dem, som ikke nåede at få en bog, har vi stadig et par stykke på kontoret i Hyskenstræde, som du kan hente kvit og frit frem til og med næste uge. Det eneste, som du skal gøre, er, at sende en mail til support@billysbilling.dk på forhånd. Så har vi den klar, når du kommer.

  Foredrag
  I forbindelse med Toke Kruse’s besøg i Danmark, holdt han foredrag for de mange messebesøgende. Foredraget handlede om, hvordan man som iværksætter kan differentiere sin virksomhed og dermed komme et skridt tættere på succes. Foredraget tog udgangspunkt i Tokes nye bog Grandma’s Secret Recipe, som indeholder masser af gode råd til, hvordan du får stablet en unik virksomhed på benene.

  Hvis du vil høre endnu mere, kan du også lytte til radiointerviewet med Toke Kruse fra messen.

  Superstand
  Hele teamet havde gjort kæmpe meget ud af messestanden for at gøre den ”workshop”-agtig. Og med stor hjælp fra Billy’s Billings tømrerven Jeppe Lerche nåede standen og stå klar til åbningen – TUSIND tak, Jeppe!

  "Amerikanerne" på besøg
  I forbindelse med messen var grundlæggerne af Billy’s Billing, Toke Kruse og Sebastian Seilund, fløjet hjem fra San Francisco.

  Vinderne fra messen
  I anledning af messen stillede vi et årsabonnement på højkant sammen med en Fiat 500. Vinderne for konkurrencen blev…

  Den heldige vinder af årsabonnement: X Den heldige vinder af en Fiat 500 i en uge: Y

  Hele Billy’s Billing teamet ønsker X og Y stort tillykke!

  Det var alt fra os! Mange, mange, mange tak for et par fantastiske dage, hvor iværksætteri for alvor blev sat i fokus.

  De bedste hilsner Anso

  Ps. Toke og Sebastian har noget i ærmet, men de vil ikke sige, hvad det er, udover at det er ”the next big thing”. Så der er noget at se frem til :-)

 • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
 • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
 • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker