Få gratis hjælp direkte fra en kvalificeret revisor

Billy regnskabsprogram forfatter

Forfatter

Trine Bentkjaer

Dato

25. april 2014

Læsetid

2 minutter

Som et supplement til vores Hjælpecenter giver Billy’s brevkasse dig mulighed for at få et mere uddybende svar, end du normalt ville kunne forvente af et hjælpecenter. Du får hjælp til dit problem direkte fra en kvalificeret revisor. Det giver dig derfor en unik mulighed for at få hurtig og relevant rådgivning, uden at det koster dig en krone.

Gå til Billy's brevkasse

Få hjælp til regnskabstunge spørgsmål

Brevkassen vil være egnet til de særligt regnskabstunge spørgsmål, som en selvstændig tumler med, men ikke kan få svar på uden at skulle betale i dyre domme. Disse spørgsmål vil vores erfarne revisorer hellere end gerne hjælpe dig med ganske gratis.

Certificerede revisorer

Billy’s brevkasse giver dig også mulighed for at få et indtryk af de revisorer, som er nøje udvalgt til at være en del af vores certificerede revisornetværk hos Billy’s Billing. De kender regnskabsprogrammet ud og ind, og de kan hjælpe dig med at træffe det vigtige valg i spørgsmålet om, hvem der skal være fast revisor og rådgiver for din forretning.

Billy Hjælpecenter

Dette nye initiativ ændrer ikke noget ved den hjælp, du plejer at modtage fra hjælpecentret, og tøv endelig ikke med at stille dine sædvanlige spørgsmål til vores kompetente hjælpecenter, der så vil hjælpe dig som altid. Hjælpecentret vil løbende blive opdateret med artikler og film. Du kan finde det hele her.

Vi håber, at du vil få rigtig god nytte af Billy’s brevkasse.

Mange hilsner

Billy’s Billing

Tilbage til overblikket

Andre relaterede artikler: