Slut med faktureringsmaskinen - Billy Regnskabsprogram

Forfatter:Toke Kruse
Dato:18. oktober 2013
Læsetid:2 minutter

  I gamle dage slæbte folk rundt på en faktureringsmaskine. Ja, det er helt seriøst, det gjorde de – blæk, papir, karbonpapir osv. Men heldigvis er disse tider nu for længst forbi, for nutidens iværksættere er nemlig i besiddelse af en top-moderne faktureringsmaskine, som de snildt kan tage med sig alle vegne. Nej, det er ikke en bærbar computer eller en tablet. Det er såmænd Billy’s Billing.

  Billy’s Billing er et regnskabsprogram, som er lavet af iværksættere, for iværksættere. Og det er super praktisk! Man kan faktisk kalde det en personlig, transportabel faktureringsmaskine (det må du gerne kalde det, det har vi absolut intet imod!). Forskellen er bare, at du ikke længere skal tæske rundt med 10 kilos kontorudstyr under armen. Billy’s Billing er online og det betyder, at alle de regnskabsfunktioner du har brug for, altid er lige ved hånden, når du har brug for dem. Det eneste du skal gøre er at logge på din Billy’s Billing konto og bum – så har du adgang til alle dine fakturaer, dit regnskab og hvad du ellers har af økonomisk data, præcis som hvis du sad på dit kontor, fordi alt dette bor på vores supermoderne, hårdføre, sikre servere – oppe i ”skyen”! Dermed kan du vinke farvel til indviklede, oppustede regnskabsprogrammer, for Billy’s Billing arbejder for dig, ikke imod dig – og det gør regnskab og fakturering nemt, enkelt, sjovt og ikke mindst transportabelt.

  Og vi synes absolut, du selv skal prøve det, så du kan se, hvad vi mener – vi lover, at du aldrig går tilbage til karbonpapir!

  Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen The Invoice Machine.

 • Ferie og Regnskab: Forbered din virksomhed til sommermånederne
 • Grundlæggende regnskabsføring - 3 emner du skal forstå
 • Årsregnskabets øvrige oplysninger for selskaber - hvad skal du være opmærksom på?