Update om det nye Billy’s Billing

Forfatter:Toke Kruse
Dato:21. februar 2014
Læsetid:1 minut

Lyset for enden af tunnelen

Vi har haft travlt med at få tilrettet den nye version hurtigst muligt, så færrest mulige brugere har været mærket af de børnesygdomme, der har været, men nu er ved at være eliminerede. Samtidig har vi opsat et helt nyt hjælpecenter, som på sigt vil komme samtlige brugere til gode, fordi vi fremover vil udgive dybtgående hjælpeartikler med dertil hørende hjælpevideoer. Det har været to store ting på én gang, men vi kan nu se lyset for enden af tunnelen.

Detaljeret statusunderside

Få en detaljeret status-update på vores midlertidige statusside. Du kan se rækkefølgen for udvikling af de forskellige moduler og integrationer, som er på vej, samt de fejl, som er rettet den seneste måneds tid.

Nye ting på vej

Vi har ingen faste datoer for, hvornår hver enkelt funktion bliver udviklet, men vi sidder et team af 5 udviklere, så vi rykker frem hver dag. Dertil kan jeg godt afsløre, at der er andre funktioner i støbeskeen, og de vil gøre regnskab endnu lettere, end det er i dag.

Stor tak

Vi sætter stor pris på de mange tålmodige brugere og beta-testere, der har hjulpet med at rapportere mangler. Deres hjælp har været helt uvurderlig.

Næste update: Marts måned

Mange hilsner

Toke Kruse

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker