Nye regler: Fakturering af kunder i Storbritannien efter Brexit

Forfatter:Amanda Nielsen
Dato:14. januar 2021
Læsetid:2 minutter

Fra den 1. januar 2021 er Storbritannien ikke længere en del af EU. Det betyder, at EU’s regler om moms ikke længere gælder for handel med kunder i Storbritannien. 

Når du handler med Storbritannien nu, skal du følge de regler, der er for handel med lande udenfor EU.

Og hvad er det for nogle regler, kan det være du tænker? Det forstår vi godt!

Når du sælger til Storbritannien nu, vil det blive set som et salg til kunder udenfor EU. Det har særligt en betydning for dig, hvis du sælger til privatpersoner.

Før Brexit blev der tillagt moms på dine salg til privatpersoner i Storbritannien. Det gør der ikke længere. Nu er salg til privatpersoner i Storbritannien momsfri.

Skal du så gøre noget anderledes?

Bare rolig - du kan ånde lettet op. Du skal nemlig slet ikke bekymre dig om noget, det har du os til. Vi har selvfølgelig sørget for, at Billy klarer det hele for dig automatisk.

Det eneste du skal gøre er, at fortsætte med at fakturere dine kunder i Billy og vælge land “Storbritannien” - så fjerner vi momsen og sørger for, at det hele er bogført korrekt under rubrik C.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 6024 6024 eller ved at skrive os en mail på billy@billy.dk.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen