Landsdækkende TV-kampagne er startskuddet på et endnu bedre Billy, der går sine egne veje

Forfatter:Toke Kruse
Dato:12. januar 2015
Læsetid:4 minutter

Som hugget ud i granit vil 2015 blive det år, hvor vi for alvor vil steppe op og børste støvet af skuldrene efter at have været nede i maskinrummet i hele 2014.

Det har i 2014 været nødvendigt at fokusere på kernen af vores software og på tilpasning af Billy, men det betyder også, at vi nu kan sætte ekstra ressourcer af til support, udvikling og generel markedsføring.

Det er klart, at Billy står stærkere jo flere brugere, vi er. Derfor har vi i Billy fået en målrettet kapitalindsprøjtning, som både har gjort en massiv marketingskampagne og udvidelse i såvel udviklingsafdelingen og hjælpecenteret mulig. Det igangsætter en sneboldeffekt, at der kommer flere brugere i Billy og er dermed en gevinst for både eksisterende og kommende brugere.

2015 er året, hvor vi definitivt vil skabe vores egen branche og produktkategori, hvor du kun i Billy kan få hjælp alle ugens 7 dage og et knaldgodt regnskabsprodukt – et topbrand, der ikke kan sidestilles med noget andet. Og hvordan manifesterer man så det?

Vi skyder året i gang med en landsdækkende tv-kampagne

Vi skyder 2015 i gang med en landsdækkende kampagne på TV2 og en række andre kanaler, der tilsammen vil nå ud til 3.000.000 danskere. Vi er allerede et velkendt brand, men der er stadig et stykke vej til at blive landskendt. Det er målet med kampagnen. Vi vil gerne nå ud til flest mulige selvstændige, så de kan få gjort regnskab lettere og dermed få et bedre økonomisk overblik. Det er aldrig let at sælge regnskab som noget, der er let og spændende, men vi tror på, at vores indpakning og tilgang til regnskab er så væsentligt forskellig fra de øvrige alternativer, at det er synligt for enhver, at vi gør regnskab interessant og håndgribeligt.

Derudover har vi seks større tiltag, som bakker vores kampagnestart op 200 %.

1. Ekstreme åbningstider, så du kan få hjælp, når du har tid

Billy er et firma, som både går op i høj produktkvalitet og høj service. Vi vil derfor i de næste 14 dage køre med lange åbningstider alle ugens 7 dage og holder åbent kl. 9-21.

Det betyder, at du kan få hurtigere svar på dine spørgsmål, selv søge hjælp i vores nye forum eller ringe til os, hvis du har brug for at tale med os. Vi anbefaler, at du altid skriver en mail. Med den øgede bemanding i Hjælpecenteret kan vi nemlig besvare din mail langt hurtigere og ofte længe før, de sædvanlige 24 timer er gået.

2. Et mål om fordobling

I 2015 har jeg sammen med mit team sat et mål om, at vi skal fordoble antallet af kunder, samtidig med at vi skal tilføje nye, spændende funktioner, der gør regnskab endnu lettere for brugerne.

3. Ny direktør styrker organisationen

En ny start med en ambitiøs målsætning kræver også en stærk daglig leder. Derfor har jeg til Billy hyret en ny direktør, som har erfaring fra andre mindre virksomheder, og som har den energi og det engagement, der skal til, for at det kan lykkes. Jeg er stadig tilknyttet virksomheden som hidtil, men fra 1. februar ledes virksomheden af Jonas Midtgaard. Mere om ham, når han starter.

4. Alt er muligt, fordi jeg går all in

Den store, landsdækkende kampagne er mulig, fordi vi har fået tilført ny kapital til Billy, og fordi vi nu er så langt fremme med udviklingen af vores Hjælpecenter og program, at timingen er klar. Vi havde oprindeligt planlagt en tilsvarende stor kampagne i 2014, men fordi udviklingen trak ud, valgte vi at skubbe det, til vi var klar. Det er vi nu, så nu kommer der for alvor damp på kedlerne.

5. Billy Basic – gratisversion

Vi kommer nu med en gratis version af Billy, sådan så de mindre virksomheder kan få adgang til en del af Billy uden at skulle have penge op ad lommen. Pakken hedder Billy Basic og inkluderer også 14 dages gratis prøveperiode af Billy Premium, som giver adgang til hele Billy.

Læs mere om Billy Basic

6. Nu belønner vi dig også for din opbakning

Tak, fordi du bakker op om Billy, det sætter mit team og jeg stor pris på hver eneste dag! Det gør en kæmpe forskel, at du fortæller andre i dit netværk om Billy. Derfor introducerer vi Billy Buddy, som er en effektiv måde, hvorpå du kan blive belønnet med gratis regnskabsprogram, idet du henviser nye brugere til Billy.

Læs mere om Billy Buddy

Mange hilsner

Toke

Ps. Hvis du vil læse om, hvordan det er at satse stort som selvstændig, så læs mit nyeste blogindlæg ”Dem, som tør satse stort, vinder stort”.

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker