Bag om Billy: Mød vores partner administrator Johan

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

08. september 2017

I dag kan du møde Johan, som er vores partner administrator.

Johan er 23 år og har været i Billy i over ét år. Han har altid fingeren på pulsen. Det er uanset om, det er i rollen som frontmand i supporten, ansvarlig for onboarding eller i hans primære rolle som partner administrator. Ved siden af jobbet i Billy er Johan travlt beskæftiget på studiet. Han læser International Business på CBS.

Udover arbejde og studie er et velorganiseret klædeskab vigtigt i Johans liv. Han har selv bygget et klædeskab af industrirør, så han nemt kan få et overblik, når dagens outfit skal vælges. Klædeskabet går også under navnet Johans Tommy Hilfiger Store.

Når Johan ikke har fuld fart på i hverdagen i Købehavn, kan man finde ham med fingrene i jorden på hans forældres gård på Sydfyn. Her bliver der blandt andet dyrket vin, og når hans forældre skal beskrive ham, siger de ofte om ham, at han er en dreng i jakkesæt, der træder i træsko.

Og så har Johan desuden en ungdomskarriere i håndbold med i bagagen, men den blev lagt på hylden til fordel for at realisere muligheden for at starte på drømmestudiet.

Hvad er fedt ved dit job i Billy?

“Det fedeste er, at jeg ikke helt aner, hvad der sker, når jeg træder ind ad døren om morgen. Jeg oplever tit, at vores commercial manager, Nicolai, tager fat i mig og siger: ‘Du skal med til et partnermøde nu’ eller ‘kan du lige tage den her præsentation?’ eller ‘nu er der lige en masse mails, vi skal have svaret på hurtigt’.

Jeg kan godt lide, at der er noget spænding i hverdagen. Nogle dage kan næsten føles som en hel fodboldkamp, fordi det bare handler om at komme i mål. Man sætter sig adrig bare på sin flade, hvor dagen ligesom bare sker.

Jeg kan også godt lide at have fingeren på pulsen. Det kan være, at jeg skal tale med marketing- eller udviklingsafdeling om noget, som vi oplever i supporten. Når man sidder i supporten, mærker man alt, hvad der sker, hvad angår kommunikation og udvikling. På den måde kan man måske kalde supporten for hjertet i Billy. Man skal hele tiden forholde sig til den udvikling, der sker i Billy.”

Hvorfor valgte du at læse, det du læser?

“Det kommer i forlængelse af, at jeg faktisk startede på HA almen på CBS i 2014. Men jeg droppede ud forholdsvist hurtigt.

Jeg valgte så at rive alle pløkkerne op i løbet af en uge og flytte adressen til Barcelona. Det hele gik ret hurtigt. Faktisk så hurtigt at jeg først på flyveren på vej Barcelona fandt et sted at bo, og så boede jeg i Barcelona i en periode. Efter tiden i Barcelona boede jeg en kort periode i København, hvorefter jeg tog til Oslo og arbejdede i et halvt år. Og efter Oslo rejste jeg rundt i Asien i fire måneder.

Det gjorde ligesom, at jeg fik et internationalt perspektiv på det hele. Og det førte til, at jeg søgte ind på International Business på CBS. Det var primært på grund af mine egne erfaringer rundt om i verden, at jeg fandt ud af, at det var dét studie, jeg skulle læse.”

Hvad er den sjoveste prank, du har været med til?

“Det var sammen med Kasper, min bedste ven og roomie, hvor vi ringede til en af vores venner i en brandert. Vi bildte ham ind, at vi var castere for Paradise Hotel. Det fede var, at han ikke var fuldstændig afvisende over for at deltage i programmet. Han endte faktisk med at blive helt opslugt af det. Vi var selvfølgelig helt færdige af grin. Til sidst skulle vi så ødelægge hans drøm, for han kom jo ikke med. Det var lidt surt for ham, men da vi ringede op, havde vi faktisk regnet med, at han ville sige nej.”

Hvad er den mest ubrugelig viden, du har?

“Blæksprutter kan ikke dø af alderdom. Det er jeg simpelthen dybt fascineret af. Jeg ved meget om blæksprutter, fordi jeg havde et projekt omkring blæksprutter i folkeskolen. Det hænger ligesom bare fast.”

Johans guide til rengøring af badeværelset

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til det alting. Især de sure pligter som eksempelvis rengøring. Johan har derfor svaret på, hvordan man gør badeværelset rent i et snuptag.

Man gør det gangske simpelt ved at følge disse fire trin:

  • Ryd badeværelset for ting, som står i vejen
  • Sprøjt sæbe ud over det hele
  • Skru brusehovedet af og spul sæben væk
  • Du er færdig, og nu er badeværelset rent

Johans koncept tager ca. et kvarter, og resultatet er et fuldstændig rent og meget vådt badeværelse. Ifølge Johan selv.

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Stine, der er marketingassistent.

Og fik du ikke læst det seneste interview med Christine, kan du gøre det  her.