Bag om Billy: Mød vores Produkt Manager Bastian

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:11. august 2020
Læsetid:4 minutter

I denne uge af Bag om Billy kan du møde Bastian, som er Produkt Manager.

Som Produkt Manager i Billy er Bastian ansvarlig for vores regnskabsprogram, hvor han blandt andet vurderer, hvilke funktioner regnskabsprogrammet skal indeholde. Til dagligt bruger han en stor del af sin tid på at forstå jer kunder og jeres behov for at sikre, at bogføring i Billy er så nemt og effektivt som muligt.

Bastian er født og opvokset i Virum, som ligger lidt nord for København. I dag bor han på Nørrebro med sin kæreste og deres to drenge på henholdsvis 3 år og 7 år. Udover at tilbringe tid med sin familie kan han godt lide at bruge sin fritid på at brygge øl, hvor han faktisk har planer om at brygge en Billy-øl til en af de kommende fredagsbarer. Derudover er Bastian stor fan af gør-det-selv projekter og elsker derfor at bruge tid i sit sommerhus, hvor han kan få lov til at lave alt muligt håndværksarbejde.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Nu har jeg jo ikke været her så længe, men jeg synes, det er rigtig spændende, at vi er så mange nye i Billy, som kan være med til at skabe en fed kultur. Derudover glæder jeg mig helt vildt til at deltage i vores fredagsbar, så jeg kan lære de andre ansatte lidt bedre at kende.”

Har du en guilty pleasure?

“Ja, det tror jeg, vi alle har, men for mig er det helt klart Ben & Jerry's. Jeg kan ikke åbne en bøtte uden at spise det hele på en gang. Det bedste, jeg ved, er at spise det hele, mens jeg lige ser et par afsnit af en god serie.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste?

“Det er helt klart Sydamerika. Jeg vil vildt gerne til blandt andet Argentina, da det er en kultur, som jeg endnu ikke har oplevet. Derudover skulle der også være en virkelig flot natur. Jeg har tidligere rejst meget i forbindelse med, at jeg boede i Malaysia, men aldrig i Sydamerika. Så det er helt klart øverst på min liste.”

Har du et skjult talent?

“Hmm… Det lyder nok lidt skørt, men jeg er faktisk virkelig god til at smutte med sten. Jeg battler ofte med min søn, hvor vi dyster i at smutte sten ved vandet. Så hvis nogen vil tage en kamp, så er jeg klar.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Hvis jeg kun måtte spise én ting resten af mit liv, så skulle det nok være Skipper Mix. Jeg elsker virkelig de salte lakridser. Måske det egentlig også er lidt en guilty pleasure for mig?”

Hvad står øverst på din bucket-liste?

“På et tidspunkt i mit liv vil jeg virkelig gerne ud på en lang rejse med mine børn og min kæreste. Jeg ser helst, at det er mens mine børn er forholdsvis små. Min familie og jeg har tidligere rejst 3 måneder i Balkan og 3 måneder i en autocamper på USA’s østkyst. Så at gentage de gode familieoplevelse i længere perioder står altid højt på min bucket-liste, og så kunne jeg jo samtidig komme til Sydamerika“

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Det skulle nok være Tim Ferriss. Han interviewer alle mulige personer, som på den ene eller anden måde har haft et succesfuldt liv. Han spørger dem blandt andet om, hvad de har gjort anderledes for at opnå den succes. Jeg synes, at det kunne være vildt spændende at møde ham.”

Hvis du var en superhelt, hvem ville du så være?

“Da jeg har små børn, så har jeg efterhånden set virkelig meget Paw Patrol, som er en børneserie med en masse heltemodige hunde. Jeg synes faktisk, at de er ret seje, så jeg gad godt være hunden Zuma, som redder folk på vandet.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Astrid, som er Account Manager i Billy.

Hvis du gik glip af de forrige interview med vores rådgiver Servan, kan du læse det her.

  • Bag om Billy: Livet som praktikant hos Billy
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen